WEB_kuviokamari-9

Hartiashaalit

Ihanan pehmeät ja reilunkokoiset hartiashaalit hurmaavat tunnullaan ja väreillään. Shaalit on kudottu pienkutomossa Suomessa puolivalmiiksi ja ne viimeistellään huolellisesti Savonlinnassa käsin, jolloin ne ovat saaneet ihanan elävän pinnan ja kauniin reunan. Kankaan loimena on luomupuuvilla ja kuteena babymerinovilla.  Valikoimissa löytyy sekä yksivärisiä, että monivärisiä malleja. Oiva laatutuote jokaiseen päivään, juhliin, kulttuurimenoihin ja lahjaksi. 

Hartiashaalien koot vaihtelevat hieman tuotantoerästä riippuen. Leveys 75 – 90 cm ja pituus 200 -210 cm. 

Hinta 129 €/kpl.

Tiesithän, että babymerinovilla ei pistele tai kutita lainkaan. Siitä valmistetaan myös alusvaatteita.

Kaulahuivit (1)

Kaulahuivit

Ihanan pehmeät baby merinovillaiset kaulahuivit hurmaavat tunnullaan ja väreillään. Ne ovat uskomattoman keveitä, mutta lämpimiä. Huivit on kudottu pienkutomossa Suomessa puolivalmiiksi ja ne viimeistellään Savonlinnassa käsin, jolloin ne ovat saaneet ihanan elävän pinnan ja kauniin reunan. Huivin loimena on luomupuuvilla ja huiveja on saatavilla useissa eri väreissä.  Oiva laatutuote jokaiseen päivään, juhliin, kulttuurimenoihin ja lahjaksi. 

Koot vaihtelevat hieman tuotantoerästä riippuen.

Leveys 37-45 cm ja pituus 200-210 cm. 

Hinta 89 €/kpl.


Sarongit (1)

Sarongit

Saronki on iso huivi, jota voi käyttää monella eri tavalla esim. rantavaatteena kietomalla sen mekoksi tai hameeksi uimapuvun päälle. Se toimii myös suurena huivina kesäasun kanssa. Saronkien kuosit on tehty digiprinttimenetelmällä ja kuvioaiheina Saimaan järviluonnon yksityiskohdat. Materiaali on ilmavaa ja kepeää kierrätyskuitua. 

Sarongin koko noin 105 cm x 200 cm. Hinta 69 €/kpl. Pienemmän huivin koko noin 35 cm x 200 cm. Hinta 35 €/kpl.

Kuva kesän 2022 S creatives -festivaalien näytöksestä, Järviruokojen tanssi. Näytöksessä yhdistyi kaksi taiteenlajia, kun sarongit esiteltiin vanhan kaupungin Putkan puistossa tanssin keinoin.