92053109_943576492746771_8800704472759140352_n

Turkistyynyt

Valmistamme uniikkeja villiturkistyynyjä upeista luonnonmateriaaleista; majavan turkiksesta, kotimaisesta hirvennahkasta ja laadukkaista verhoilukankaista, joilla on erinomaiset valon- ja hankauksenkestot.

 Ostamme turkikset paikallisilta metsästäjiltä ja ne muokataan vastuullisilla toimijoilla puhtaiksi vuodiksi. 

Sisustyynyinä käytämme kuohkeita ja laadukkaita materiaaleja. Jokaiselle tyynylle syntyy oma luonne turkisten vaihtelevista sävyistä, pintakarvan leikkauksesta ja eri kokoisista vuodista johtuen. 

Kanadanmajava on haittaeläin Suomen luonnossa ja sen upeaa turkismateriaalia menee paljon hukkaan.

Samettityynyt

Samettityynyt

Sisustustyynyjen kangas on todella kestävää ja ryhdikästä samettia, jonka pinnassa on hienostunut kiilto. Tyynyjen kuvioaiheet syntyvät Savonlinnan saaristoluonnon upeista yksityiskohdista. Printeissä näyttäytyy Saimaa tekstiileissä jään, männyn oksien ja saniaisten kauniina muotoina ja väreinä. 

Kangas on painettu Euroopassa ja tyynyt ommellaan Savonlinnassa. Sisustyynyt ovat erittäin laadukasta ja kimmoisaa ecosupersoftvanua, joka on 60 % PET- pulloista kierrätettyä materiaalia ja 40 % höyhentä.

Samettityynyjen koot ja hinnat:

Pieni 41×41 cm 55€

Keskikoko 34×55 cm 67 €

Iso 58×58 cm 79€

Huovat

Villa-alpakka huovat

Yleellisen pehmeät villahuovat hurmaavat tunnullaan ja lämmittävyydellään. Alpakka- ja lampaanvilla yhdessä tekevät tuotteesta erityisen. Kankaan toisella puolella on hieman selkeämpi hienostunut herringbone- kuvio toisen puolen ollessa huopamaisen pörröisempi. Satiininauhareunus viimeistelee tekstiilin luoden siihen hienostuneen kontrastin. 

Kangas on kudottu tilaustyönä pienkutomossa Italiassa ja huovat ommellaan ja viimeistellään käsin Savonlinnassa. Villahuopa on kodin pitkäaikainen laatutekstiili ja loistava lahjatuote.
Huopien koot ja hinnat:

110 x 155 cm, hinta 129 €
145 x 145 cm, hinta 169 €
145 x 185 cm, hinta 199 €

Päiväpeitot (1)

Päiväpeitot

Valmistamme uniikkeja päiväpeitteitä silkistä. Käytämme peitoissa erilaatuisia silkkiejä useimmiten dupionsilkkiä ja ompelu toteutetaan palatyönä. Dupionsilkki on tiivissidoksinen ja kaunis luonnonmateriaali, jolle ominaista on kankaan eläväpintaisuus. Viimeistelemme usein peitot tyyliin sopivalla koristenauhalla. Peittojen nurjalla puolella ja sisusvanuna käytämme vain laadukkaita vanuja ja kankaita. 

Silkissä kiehtoo sen arvokkuus ja upea hohde väreissä. Silkillä on luonne, jota ei muista materiaaleista tavoita. Silkkipeite onkin kodin pitkäaikainen laatutekstiili ja upea lahja vaikkapa hääparille. 

Putiikilla saatavana vain muutama valmis silkkipeitto.